Etiket Sonuçları: SEMİNER

Nis

OKULUMUZ MEZUNLARINDA DİŞ HEKİMİ BEKİR KILIÇ 11.SINIFLARA MESLEĞİ İLE İLGİLİ SEMİNER VERMİŞTİR.DİŞ HEKİMİ BEKİR KILIÇ'A ÖĞRENCİLERİMİZE VERDİĞİ BİLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

22/04/2024 Pazartesi günü okulumuzda Kayseri İl Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinden gelen polis amiri tarafından öğrencilerimize terörle mücadele konusunda öğrencilere bilgi verildi.Öğrencilerin alması gereken tedbirler hakkında bilgi verildi.Vatan,bayrak,milli marşımız gibi milli değerlerimiz üzerinde duruldu.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne ve bu konuda seminer veren emniyet amirine teşekkür ederiz.

Nis

2017 MEZUNLARIMIZDAN DİYETİSYEN DERYA ALPASLAN DİYETİSYENLİK MESLEĞİ HAKKINDA 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİLER VERDİ.KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYOR VE MESLEK HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİZ.