Dilimizin Zenginlikleri.

May

19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı, okulumuzda yapılan tören ve etkinliklerle kutlandı. Hazırlanan programda, yapılan konuşmaların ardından, gençlerimizin hazırladığı gösteriler sergilendi. Programda emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Ara

Okullar Arası Badminton Müsabakasında il üçüncüsü olan kız takımımızı ve Beden Eğitimi öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

13-14 aralik 2022 tarihlerinde okulumuz Rehberlik Servisi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi işbirliğiyle ile düzenlenen gezilerde öğrencilerimiz Nuh Naci Yazgan Üniversitesi kampüsü ve olanakları ile ilgili bilgi aldılar. Ögrencilerimiz ayrıca Diş Hekimliği, Mimarlik, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Hemşirelik, Endustri Mühendisliği , İç Mimarlik, Psikoloji, İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi bölümlerinin öğretim görevlilerinden üniversite hakkında bilgi aldılar. Daha sonra öğrencilerimiz Diş Hekimliği Fakültesi dekanı ile buluşarak bölümler ve meslekler ile ilgili bilgi edindiler.

Ara

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü Okullar Arası Badminton Turnuvasında il üçüncüsü olan erkek takımımızı ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

May

Sınav Kaygısı ve Stres Yönetimi konulu programa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

May

Meb sınav bilgilendirme videosu.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Cuma ATILGAN öncülüğünde gerçekleştirilen Hocalı Katliamını anma programı çerçevesinde anı köşesi oluşturuldu. Katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamında okulumuzda 900 öğrenci ve 50 personele 50 kg. kuru kayısı, elma kurusu , dur kurusu ve kuru üzümden oluşan doğal gıda dağıtıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.