Ara

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri ile Erciyes'de çalışma kampı düzenlendi. Katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Geleceğe Nefes projesi kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından 700 adet fidan dikimi yapıldı. Katılan öğretmen ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ölümünün 81.Yılında Mustafa Kemal Atatürk´ü Anma Programımızı Gerçekleştirdik. Emeği Geçen Öğrenci ve Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Sapor Bayramı programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Seyide Daloğlu Anadolu Lisesi 2018 - 2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Kayseri Gençlik Merkezlerinin yürüttüğü "Osmanlı Geleneklerine Dönüş" Projesi Etkinlikleri çerçevesinde bir grup öğrencimiz Erciyes Dağına giderek yaban hayvanlarına yem verme etkinliğine katıldı.

Mrt

11.Eğitim Bölgesi Liseler arası İstiklal Marşını Güzel okuma yarışmasında 9-A sınıfı öğrencimiz Zayma Rümeysa KARKI üçüncü oldu.ÖĞrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda öğrenciler tarafından kampanya düzenlenerek toplanan oyuncaklar tıp fakültesinde yatan çocuklara hediye olarak verildi.

Nis

Ara

Geçmişim geleceğimdir projesi kapsamında okulumuz 9/A sınıfı öğrencileri proje sorumlusu Güllü ŞAHİN ve Okul Müdürümüz Seyit EFEOĞLU mihmandarlığında Hunat Hatun Medresesinde Tarih dersi işlediler.

Kas

Yazarlık Okulu, Mem ile Zin, Şifre, Vamık ile Azra, Aşk Beyazı, Aşk ve Savaş gibi başarılı eserlerin sahibi  Necdet KARASEVDA  Yazarlar Okullarda Projesi kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi..Öğrencilerimiz yazarla ve eserleri ilgili merak ettikleri konuları sordular.Necdet KARASEVDA hocamızda tüm soruları içtenlikle cevapladı. Çok renkli ve hoş bir sohbet yaşandı. Şair Yazar Necdet KARASEVDA yı bizle buluşturan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal Yılmaz ÇANDIROĞLU olmak üzere tüm emeği geçenlere ve okulumuzu ziyaret ederek bizi onurlandıran Necdet KARASEVDA ya teşekkür ederiz.

Nis

Eğitimci -Araştırmacı-Yazar Abdullah AYATA Ermeni Soykırımı İddialarıyla ilgili Öğrencilerimize seminer verdi.